sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Just a Påsksöndag
Voi kamala miten nämä päivät vaan vilahtavat ohi! Tänään vielä tuplanopeesti kun kelloja piti siirtää. Kello tulee jo kahdeksan ja tuntuu kuin oltaisiin vasta iltapäivässä. Hmm... Täällä ollaan vietelty aika leppoisi pääsiäisvapaita Prahan reissun jälkeen. Vähän on iskenyt sellainen lomasaamattomuus, mutta kaipa sen joskus voi sallia. Tänään vähän siivottiin, käytiin pääsiäislounaalla ja äsken hakkasin pihan kaikki jäät ja toivon että ne sulaisivat huomenna! :) Sitten ei olisi lunta enään muuta kuin nurmikolla. Voi kevät sieltä se vaan tulee! 

Äsken ennen kuin aurinko ehti laskea ehdin ottamaan muutaman kuvan olkkarista. Meillä ei kovin "pääsiäistä" ole mutta ei se haittaa. Tänä vuonna ei vaan huvittanut sen enempää alkaa laittamaan ja askartelemaan. 

Nyt sauna päälle ja sillä välin katsomaan muutama jakso Vikings-sarjaa. Oletteko katsoneet sitä? Olen ihan koukussa. Se on kyllä aika raaka (silloin laitan silmät ja korvat kiinni! :D...eli noin minuutin välin? No, eikä...) mutta todella kiehtova sarja ja totta puhuen näytteljät ovat aika komeita! Onneksi ollaan vasta toisessa tuotantokaudessa niin vielä riittää katsottavaa. 


// Hur snabbt kan dagarna riktigt rulla förbi? Idag ännu dubbelt snabbare när klockorna blev svängda. Klockan blir ren åtta och jag känner som om den skulle vara först i efter middagen. Vi har tagit det ganska lugnt här hemma efter Prag resan. Lite semesterlathet kan uptäckas. Men det får man väl ibland vara. Men nog har jag ändå idag fått städat, varit på påsklunch och hackade all is från gården och hoppas på att det skulle smälta imorgon. Så skulle vi inte ha mera snö endast på gräsmattan. Nu kommer våren nog småningom! :) 

Just hann jag ta några bilder före solen gick ner. Vi har inte det så påskigt, men iår hade jag inte bara lust dekorera desto mera. 

Men nu skal vi laga bastun på och se under tiden några avsnitt av Vikings-serien. Ni vet? Jag är helt hooked. Serien är nog ganska rå (då har jag ögonen och örönen fast typ varje minut - No nej inte riktigt ändå :D) men mycket facinerande + ärligt sagt skådisarna är ganska heta! Som tur är vi först i andra säsongen så det räcker ännu att se till slut.

8 kommenttia:

 1. Vikings-fani ilmoittautuu! Täällä on kovasti odoteltu, että uusin kausi tulisi ilmaiseksi Amazon Primeen. Vähän veikkaan, että hermot menee ennen sitä ja täytyy kliksutella kausi ostoskoriin vaikkapa sitten maksullisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, en ole sitten ainoa joka siihen hurahtanut! :D se on älyttömän koukuttava! Onneksi meillä vasta toinen kausi meneillään että vähän on vielä kuitenkin katsottavaa :)

   Poista
 2. Löytyi sun blogi googlailemalla boheemia sisustusta, ja pakko sanoa etttä sun kämppäs on _täydellinen_, en oo ikinä nähnyt täööästä kokonaisuutta mikä olis näin lähellä omaa makua! Sopivan hipahtava mutta silti tyylikäs, kiitos tästä, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos ihan kauheesti sun ihanasta kommentista! ♥Ole hyvä vaan, mukava kuulla että löysit täältä mitä olit etsinyt ja minusta on inspiraatioksi :) Itsekkin olen tällä hetkellä todella tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja se on tarkalleen sitä mitä olen tavoitellutkin sisustukselta. Ja tervetuloa tänne seurailemaan! :)

   Poista
  2. Ehdottomasti on inspikseksi, ka kannattaakin olla ylpeä ja tyytyväinen sisustuksesta! Ei ole mitään ikävää kohtaa olkkarissasi mikä pistäisi silmään, vaan kaikki näyttää hyvältä

   Poista
 3. Ja sitä piti vielä kysyä, miten oot kiinnittänyt sun sängynpäällisen? (sen verhosysteemin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan että tarkoitat sänkykatosta/ baldakiinia niin se on kiinnitetty vaan 4 koukulla kattoon :) itse katoksess on roikotuslenkit. Tuon sänkykatoksen olen ostanut ruotsalaisesta Homenord-nettikaupasta. Sieltä saatat sinäkin löytää paljon ihasteltavaa ja ostettavaa :)

   Poista