maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen vika päivä


Pääsiäismaanantaita. Tänään heräsin ihmetykseen ja onnellisuuteen, eilinen lämmin päivä oli tehnyt tehtävänsä ja sulattanut lähes kaikki lumet pois pihaltamme!! Viime viikolla vielä kirosin miten kaikkialla muualla lumet sulanut tasaiseen tahtiin, mutta meidän pihalle ne oli vähän niin kuin tullut jäädäkseen eikä tietoakaan pois sulamisesta! Mutta nyt olen niin iloinen tästä ihmeestä! Ja sääennusteet näyttävätkin tälle viikolle vain lämpimiä päiviä - vihdoinkin! Haluaisin niin laittaa ulos vähän kukkia, niin ettei joka yö tarvisi miettiä että ei kai ne palellu. 

Tänään vietetään viimeinen yhteinen vapaapäivä rennosti kotona ja varmaan vähän pihallekin pääsee hommiin. Tämän takatalven jälkeen pihahommatkin tuntuvat ihan kivoilta :D Ruuaksi ajattelin tänään pulled porkia pitkästä aikaa - nam nam! :) Itsellä onneksi vielä lomapäivä huomenna niin ei tarvitse vielä tänään stressata töihin menoa ja aikaa riisua koti pääsiäiskoristeista.

Ihanaa alkavaa viikkoa siis kaikille, toivottavasti saatte myös siellä muualla nauttia auringosta ja lämpimästä maanantaista! :)//Annandag påsk och vi får njuta av den sista semesterdagen tillsammans chillatag. Det blir kanske lite gårdsarbet och pulled pork - vardagslyx kan man säga! Vaknade faktiskt på morgonen till att märke att all snö har under gårdagen smultit bort och det finns just alls mera snö på vår gård! Så det låter mera än bra att komma lite ut och få laga gården igen lite mera i skick får våren. Som tur har jag själv ännu en dag semester imorgon så jag behöver inte idag ännu stressa för kommande arbetsdagarna :)

Ha en glad börjande vecka alla och jag hoppas ni alla får njuta av lika fint väder vi har här hos oss! :)2 kommenttia: